Renovatie Dreefzicht gestart!

28 mei 2024

In 2017 hebben wij het prachtige karakteristieke pand Dreefzicht aan de Fonteinlaan 1 in Haarlem aangekocht. Samen met HeikoHulsker architecten hebben we een prachtig ontwerp uitgewerkt. De aanbouw zal worden vervangen door een nieuwe, die beter aansluit bij het historische pand. In de ruime kelder wordt gedeeltelijk een hoofkeuken gerealiseerd, waar op de begane grond een à la carte keuken komt. Binnen zullen er zitplekken zijn voor circa 250 gasten, en in de sfeervol ontworpen stadstuin kunnen nog eens 250 gasten plaatsnemen.

Het restaurant Comer uit Egmond aan Zee zal het totale horecaconcept uitvoeren. Iedereen is straks welkom bij Comer Dreefzicht, inclusief zakelijke gasten die gebruik kunnen maken van een van de 8 vergaderkamers, voorzien van alle technische faciliteiten. De focus ligt op ambachtelijk genieten in een ontspannen ambiance. www.comer.nl
De aannemingsovereenkomst is inmiddels afgesloten en getekend met bouwbedrijf Horsman & Co en zij zijn begonnen met de bouw. De opening staat gepland voor maart 2025.

#Dreefzicht #Fonteintlaan #Haarlem #Comer #startbouw #aannemingsovereenkomst #DreefBeheer